Wij zijn een jong en groeiend productie bedrijf met ruim 70 medewerkers. Met vestigingen wereldwijd en het hoofdkantoor in Nijkerk exporteren wij gepatenteerde drukcilinders en reinigingsmachines aan de verpakkingsindustrie in bijna 100 landen. In verband met onze groei zijn wij op zoek naar meerdere Twinlock montage medewerkers die woonachtig zijn in Nijkerk:

Twinlock montage medwerker 40 uur (m/v)

Functie-inhoud
Wij maken drukcilinders voor de Flexo-grafische industrie en voor de vervaardiging daarvan zijn we op zoek naar montage medewerkers.

Functie-eisen
We zoeken een enthousiaste en zelfstandige collega die eveneens goed kan functioneren in teamverband. Je bent bereid om in ploegendienst te gaan werken. Daarnaast beschik je over technisch inzicht en ben je flexibel en doortastend. Aangezien onze producten op de 100e van een millimeter nauwkeurig worden gemaakt, verwachten we van je dat je ook nauwkeurig kunt werken. 

Wat kun je van ons verwachten?
Een zelfstandige baan in een informele en open werkomgeving. Een goed salaris incl. ploegendiensttoeslag en secundaire arbeidvoorwaarden waaronder 30 vakantiedagen. Bij gebleken geschiktheid zal het tijdelijke dienstverband omgezet worden in een vaste aanstelling met voldoende doorgroeimogelijkheden.

Enthousiast? Stuur je CV en motivatie naar;
Polymount International BV 
t.a.v. E. van den Brink
Melkrijder 3861 SG Nijkerk
evdbrink@polymount-int.nl